Vragen?

Bel onze klantenservice 0348 746 972

Het product moet binnen een termijn van 30 dagen worden geretourneerd. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de order.

Het product is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Het product mag uitgeprobeerd zijn, maar als er schade of slijtage is ontstaan worden de kosten verrekend met het terug te storten bedrag.

 Het product is beschadigd of voldoet niet aan mijn verwachtingen, hoe stuur ik dit terug?

U kunt het product terugsturen met het retourformulier die u kunt downloaden: retourformulier.  Hierbij dient u het retourformulier mee te sturen in de doos. De kosten voor het terugzenden van uw pakketje zijn echter voor eigen rekening en deze worden niet vergoed.

Uw retour kan geretourneerd worden naar het onderstaande adres:

GoedkoopjeZ

Marconiweg 5a

3442 AD  Woerden

 Uw retour wordt binnen 14 dagen afgehandeld.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat GoedkoopjeZ niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Tracé code,  dit is uw enige bewijs.

 Binnen hoeveel dagen krijg ik mijn geld terug?

Wanneer GoedkoopjeZ geen beschadigingen en gebruikerssporen aan het product kan vinden, krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Deze termijn gaat in op het moment dat u de producten terug stuurt.