Vragen?

Bel onze klantenservice 0348 746 972

Wat is GoedkoopjeZ? GoedkoopjeZ is een webshop die altijd opzoek is naar de beste deal voor u, de klant. Door slim in te kopen kunnen wij u de leukste spullen voor de beste prijs aanbieden. 

Hoe kunt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch op 0348 746 972 of via WhatsApp op 06 237 88 011, per e-mail info@goedkoopjez.nl en als u in de buurt van Woerden bent kunt u ook even langs rijden. We zitten aan de Marconiweg 5a te Woerden. Daar kunt u alle producten zelf zien.

Wat zijn jullie openingstijden? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00.  Wilt u langskomen bij ons magazijn dan kan dat altijd, wel is het handig om van te voren even te bellen.

 Hoe kan ik betalen? Op de website kunt u betalen met:

Ideal

Overboeking

Creditcards

Paypal

Bitcoins

In ons magazijn kunt u met cash betalen of via pin.

Wat is de levertijd? In principe is alles uit eigen voorraad leverbaar. Bestellingen op werkdagen worden uiterlijk binnen 24 uur maar meestal dezelfde dag nog aangeboden aan de bezorgdienst.  Mocht een artikel onverhoopt niet leverbaar zijn dan nemen wij gelijk contact met u op voor het zoeken naar een oplossing.

Kan ik mijn bestelling retourneren? Ja, u heeft 30 dagen de tijd om u product te retourneren. Wij garanderen dat uw retour binnen 14 dagen is afgewikkeld en uw geld terug is gestort.